Reisinger Richárd az MGOE ügyvédje

Forrás:

A mai napon Fojt Attila elnök és Anderkó Ottó alelnök - az elnökségi határozatnak megfelelõen- megállapodást írt alá Dr. Reisinger Richárddal, aki így mostantól az MGOE állandó ügyvédje.

A szakmai munkán túlmenõen szükség szerint várhatóan a médiában is képviseli az Egyesületet. Az érdekképviselet elnöksége már régóta kereste a megfelelõ személyt erre a tisztségre, mert az utóbbi idõben megnõtt az olyan jellegû munka, amely jogi alátámasztásra vagy véleményezésre szorul. A jövõben még precízebben, az európai- és magyar jogharmonizáció szellemében tudjuk végezni a munkánkat és ennek a teljes szakma nyertese lehet.
 
Kósa András kommunikációs igazgató egy rövid interjút készített az ügyvéd úrral, hogy jobban megismerjétek.
 
Úgy gondolom, hogy e hír hallatán a legtöbb tagtársunkban az a kérdés fog megfogalmazódni, hogy miért pont te és milyen elhivatottságot érzel a gépjármû-kereskedelem illetve az érdekképviselet iránt?
 
Válasz: Korábban elõfordult, hogy aktuális kérdésekben segíthettem az Egyesület munkáját, ezért Alelnök úrral kidolgoztuk egy ilyen jellegû megbízás lehetséges kereteit. Megtisztelõ, hogy az iparág egyik legjelentõsebb érdekvédelmi szervezete tanácsadójaként kísérhetem figyelemmel a tagságot érintõ gazdasági folyamatokat.
 
Lazább kérdés következik. Jelenleg milyen autód van és milyen a kedvenc autód?
 
Válasz: Néhány éve egy 5-ös BMW-t vezetek, mivel ez a kocsi és nagyobb testvérei a kedvenceim. Például egy új 7-esbe szívesen átülnék.
 
A jognak melyik szakterületei érdekelnek a legjobban és azokat milyen szinten gyakorolod?
 
Válasz: Elsõsorban cégek számára végzek kereskedelmi, pénzügyi, és ingatlanjoggal kapcsolatos feladatokat, de bármely klasszikus jogterületrõl vállalok megbízást. Tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezem, fiatal ügyvédként pedig dinamikus és ügyfélbarát szolgáltatásra számíthatnak megbízóim. 
 
Tudom azt, hogy az ügyvédkedésen kívül több társadalmi szerepvállalásod van, sõt most itt van az MGOE is, a munkád egy részét Budapesten a másikat pedig vidéken végzed. Hogyan tudsz egyszerre ennyi mindennek megfelelni?
 
Válasz: Össze tudom egyeztetni az alpolgármesteri megbízást, a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjában viselt tisztségemet, és az ügyvédkedést: ezekben a feladatokban közös, hogy a megbízók, választók érdekeit kell képviselnem. Ahogy említetted, gyakran járom az országot, és az így szerzett benyomások inkább segítik a helytállást a többféle területen, mint sem hátráltatnának.
 
Tagtársaink megkereshetnek-e egyéni problémákkal? Esetleg kedvezményes díjszabás mellett?
 
Válasz: Szívesen segítem elõ az MGOE tagjai felmerülõ jogi kérdéseinek megoldását - természetesen kedvezõ feltételek mellett. Ha ügyvédre van szükségük, a www.reisinger.hu oldalon tudunk kapcsolatba lépni egymással.
 
Köszönöm a válaszokat.

Oszd meg ezt a cikket!