Megérkezett az Autópálya Kisokos 2019-es, frissített változata

Már lapozgatható az Autópálya Kisokos legújabb elektronikus kiadványa. A 2019-es útmutató magyar, angol, német és román nyelven is olvasható

Az Autópálya Kisokos elektronikus változata 2019 telére megújult. Nagy előnye, hogy már több nyelven is olvasható. Tartalom tekintetében kifejezetten részletes, kitér a forgalomban való részvétel minden aspektusára. Röviden leírja hogyan és miképpen szükséges az autót felkészíteni a rossz útviszonyokra, figyelmeztet a KRESZ által előírt szabályokra, s veszélyhelyzeteket animáció segítségével példázza.

Terepjáró havas úton

Kiemeli, hogy mielőtt útnak indulnál, mindenképp győződj meg az akkumulátor működéséről, az üzemanyag mennyiségéről, és a megfelelő mennyiségű élelmiszer magunkkal szállításáról. Egy szóval még a teljesen maguktól értetődőnek tűnő dolgokat is, amikről a sofőrök megfeledkezhetnek.

Továbbá, a kiadvány számos elérhetőséget ad meg arra az esetre, ha autópálya matricát szeretnél vásárolni. Rengeteg telefonszám szerepel benne, amik útszakaszokra felbontva hívhatóak baleset esetén. Ez azért hasznos, mert gyorsabban hozzád tud érni a segítség.

Az Autópálya Kisokos idei változata hasznos útitársnak bizonyul majd, főleg a téli kapkodós időszakban. Ehhez az is nagyban hozzájárul, hogy 4 nyelven és elektronikusan is elérhető. A brossura megtekintése a Zsiráf Kreatív Ügynökség oldalán lehetséges.

Oszd meg ezt a cikket!

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy naprakész legyen híreinkből!

Autópark

Gumipark

HG